FAQ Braet pannen

Nieuwsbrief
* E-mail:
Naam:

Hoe lang gaat de Braet pan mee?
Dit is afhankelijk van uw eigen gebruik. We hebben klanten die de pannen 7 of meer jaar in gebruik hebben, anderen doen er weer korter mee. Het hangt er natuurlijk vooral vanaf hoe intensief u de pan gebruikt en hoe u de pan onderhoudt.

Hoe kan ik de Braet Pan het beste schoonmaken?
De Braet pan, de groene pan, met een velletje keukenpapier  afvegen is eigenlijk al voldoende. Wilt u de Braet pan toch afwassen, dan kan dit ook met heet water. Afwasmiddel mag, maar is niet nodig.

Kan de Braet Pan in de vaatwasser?
Ja, de pan kan in de vaatwasser. Wel kan daardoor de buitenkant iets lichter worden van kleur, maar voor de binnenkant van de pan heeft het geen (nadelige) consequenties.

Hoe lang heb ik garantie op de Braet Pan?
U heeft 1 jaar fabrieksgarantie op fabricage- en materiaalfouten bij de Braet pannen.

Hoe lang duurt het voordat ik de bestelling in huis heb?
Wij zetten ons in om de Braet pannen binnen enkele dagen na bestelling naar u te versturen. Vaak lukt het diezelfde dag nog (mits de bestelling vóór 13.00 uur bij ons binnen is). Post NL doet dan de rest.

Ik kom er niet uit om Braet pannen via internet te bestellen, wat nu?
Niet iedereen is vertrouwd met online (Braet pannen) bestellen. U mag de bestelling ook aan ons mailen. Naast de bestelling dient u uw naam, adres,  telefoonnummer en uw bank-/girorekeningnummer te vermelden en te noemen dat u accoord gaat met de leveringsvoorwaarden en kiest voor eenmalige machtiging om het aankoopbedrag af te schrijven. Zodra de gegevens bij ons binnen zijn, kunnen wij tot verzending overgaan.

Ik wil graag even overleggen voordat ik een bestelling doe, kan dat?
Natuurlijk, wij willen u graag van dienst zijn. U kunt ons bellen op 030-6300221. U kunt ons ook uw telefoonnummer mailen, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. Onze inzet is om u uiterlijk diezelfde dag iets te laten horen.

Kan ik de Braet pannen aanbevelen bij anderen?
U kunt bij elk product een klantreactie geven. Uw ervaring met onze producten is zowel voor ons als voor andere consumenten zeer waardevol.

 

Bent u het ook zo zat?!

U koopt een anti-aanbakpan en merkt al op korte termijn dat de pan niet aan uw wensen voldoet: hij trekt krom, de bodem laat los, de buitenkant brandt in etc. Kortom, niet wat u zich had voorgesteld bij aankoop. U zoekt gewoon een betaalbare pan die deze problemen niet kent en die ook nog eens lang meegaat. De Braet pannen kennen deze problemen niet! Daarnaast zijn onze DGP keramische pannen van uitstekende kwaliteit!

Productinfo Braet pannen

Productinfo DGP keramische pannen

Braet of Keramisch?

Lees hier klantbeoordelingen!

Contact

030 6300221
info@degroenepan.nl

Facebook