Ruilen en service

Nieuwsbrief
* E-mail:
Naam:

14 dagen bedenktermijn

 

U kunt bij ons een artikel ruilen of retourneren als u dat binnen 14 dagen na aankoop aan ons meldt. Het is wel van belang dat het product compleet is en in de oorspronkelijke verpakking zit (indien redelijkerwijs mogelijk). Producten die beschadigd of niet compleet zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking. De kosten voor retourzendingen zijn voor de verzender. Voor het verwerken van een retourzending brengen wij € 9,95 in rekening. Dit wordt afgetrokken van het aankoopbedrag en het resterende bedrag wordt in overleg teruggestort op uw rekening.

Let op! Niet alle artikelen kunnen geruild worden. Zie 'uitzonderingen' op de bedenktermijn voor een overzicht van uitgesloten artikelen.

Uitzonderingen:

De volgende artikelen kunnen niet geruild en/of geretourneerd worden:

  1. Gebruikte artikelen
  2. Ingewisselde of ingevulde vouchers of tegoedbonnen.
  3. Artikelen die beschadigd of incompleet zijn.

Heb je vragen over de mogelijkheid tot ruiling van je product? Neem dan contact met ons op: 030-6300221 of via het contactformulier.

 

Bent u het ook zo zat?!

U koopt een anti-aanbakpan en merkt al op korte termijn dat de pan niet aan uw wensen voldoet: hij trekt krom, de bodem laat los, de buitenkant brandt in etc. Kortom, niet wat u zich had voorgesteld bij aankoop. U zoekt gewoon een betaalbare pan die deze problemen niet kent en die ook nog eens lang meegaat. De Braet pannen kennen deze problemen niet! Daarnaast zijn onze DGP keramische pannen van uitstekende kwaliteit!

Productinfo Braet pannen

Productinfo DGP keramische pannen

Braet of Keramisch?

Lees hier klantbeoordelingen!

Contact

030 6300221
info@degroenepan.nl

Facebook