lupd_baseprice lupd_baseprice_old lupd_taxprice , . 2 39.95 34.9528.88option_radio + 0 0 + 0 0 + 0 0 option_radio + 0 0 + 0 0

Hapjespan DGP Keramisch

39,95 34,95

Excl. BTW: €28,88

Merk:
DGP Keramisch

Beschikbare opties:

Bestellen

Omschrijving

De DGP keramische hapjespan is geschikt voor alle warmtebronnen (gas. electrisch, keramisch, halogeen) inclusief inductie. De pan heeft een royale wandhoogte van 7 cm. Hierdoor heeft u minder last van spatten. De 6 mm gegoten bodem zorgt ervoor dat er geen hotspots in de pan zitten, de warmte wordt gelijkmatig verdeeld. De keramische coating is op basis van silicium en bevat geen PFOA. Hij is dus vrij van schadelijke stoffen en is zeer milieuvriendelijk. Deze keramische hapjespan is verkrijgbaar in de maten 24 en 28 cm doornsnede. Ook is de pan verkrijgbaar in verschillende eigentijdse trendy uitvoeringen: antraciet grijze buitenkant met witte coating, lime groen met witte coating of antraciet grijs met zwarte coating. Bij een gezonde leefstijl hoort ook een goede pan om uw smakelijke gerechten op tafel te zetten. Met deze vrolijke gekleurde DGP Keramische hapjespan zet u in een mum van tijd een voedzame maaltijd op tafel. Eet smakelijk!

Voor uitgebreide productinformatie van de DGP keramische pannen kunt u klikken op Productinfo DGP keramische pannen.

Specificatie

Warmtebron
Geschikt voor inductie Deze hapjespan is geschikt voor alle warmtebronnen (gas, electrisch, keramisch en halogeen) inclusief inductie.
Fabricage
Gegoten, vormvaste bodem De bodem is gegoten aluminium en kan niet kromtrekken door deze manier van produceren.
Type coating
Keramische coating Deze Greblon coating is in 2011/2012 uitgeroepen tot beste keramische coating.
Warmtegeleiding
Geen hotspots in de bodem De warmtegeleiding van de pan is goed en gelijkmatig verdeeld over de gehele bodem.
Reiniging
Eenvoudig schoon te maken
Nieuwsbrief
* E-mail:
Naam:

Bent u het ook zo zat?!

U koopt een anti-aanbakpan en merkt al op korte termijn dat de pan niet aan uw wensen voldoet: hij trekt krom, de bodem laat los, de buitenkant brandt in etc. Kortom, niet wat u zich had voorgesteld bij aankoop. U zoekt gewoon een betaalbare pan die deze problemen niet kent en die ook nog eens lang meegaat. De Braet pannen kennen deze problemen niet! Daarnaast zijn onze DGP keramische pannen van uitstekende kwaliteit!

Productinfo Braet pannen

Productinfo DGP keramische pannen

Braet of Keramisch?

Lees hier klantbeoordelingen!

Contact

030 6300221
info@degroenepan.nl

Facebook