lupd_baseprice lupd_baseprice_old lupd_taxprice , . 2 20.00 16.53option_radio + 0 0 + 0 0 + 0 0 + 0 0 + 0 0

20,00

Excl. BTW: €16,53

Merk:
Braet

Beschikbare opties:

Bestellen

Omschrijving

Deze Braet koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen behalve inductie. De pan heeft een royale wandhoogte van 5 cm. Hierdoor heeft u minder last van spatten. De Braet koekenpan is verkrijgbaar in de maten 20, 22, 24, 26, 28 en 30 cm doorsnede. De anti-aanbaklaag is op basis van leisteen en andere minderalen is PFOA vrij en bevat dus geen schadelijke stoffen voor gezondheid en milieu. U kent de Braet pannen ongetwijfeld als De Groene Pan van de markt en van braderieën, beurzen etc.

U kunt los een bijpassend glazen deksel bestellen met of zonder metalen rand.

Onze koekenpannen zijn vanwege de fantastische bodem zeer geschikt voor het bakken van zeer uiteenlopende producten, van een eenvoudig maar heerlijk gebakken eitje tot een lekker stukje vlees. U hoeft geen vet te gebruiken (uiteraard màg het wel, voor de smaak). Zelfs voor de onhandigste kok behoort aanbakken tot het verleden!

Voor uitgebreide productinformatie van het merk Braet kunt u terecht op Productinfo Braet.

Let op! De Braet koekenpan 30 cm is tijdelijk op geen enkele website voorradig.

Specificatie

Warmtebron
Gas, electrisch, keramisch en halogeen koken Braet pannen zijn geschikt om te koken op gas, electrisch, keramisch en halogeen kookplaten.
Type coating
Ecobewuste anti-aanbak coating Braet bevat geen schadelijke stoffen voor gezondheid en milieu.
Zonder boter of olie bakken
Zonder olie of boter bakken De Braet bodem heeft extreem goede glijeigenschappen.
Reiniging
Zeer eenvoudig schoon te maken Evt. met een tissue de etensresten uit de pan vegen en verder is afspoelen onder de hete kraan voldoende voor een brandschone pan! In de geëmailleerde buitenkant branden vetten bovendien niet in.
Kan in de oven
Kan in de oven tot 200⁰ C
Nieuwsbrief
* E-mail:
Naam:

Bent u het ook zo zat?!

U koopt een anti-aanbakpan en merkt al op korte termijn dat de pan niet aan uw wensen voldoet: hij trekt krom, de bodem laat los, de buitenkant brandt in etc. Kortom, niet wat u zich had voorgesteld bij aankoop. U zoekt gewoon een betaalbare pan die deze problemen niet kent en die ook nog eens lang meegaat. De Braet pannen kennen deze problemen niet! Daarnaast zijn onze DGP keramische pannen van uitstekende kwaliteit!

Productinfo Braet pannen

Productinfo DGP keramische pannen

Braet of Keramisch?

Lees hier klantbeoordelingen!

Contact

030 6300221
info@degroenepan.nl

Facebook