lupd_baseprice lupd_baseprice_old lupd_taxprice , . 2 24.95 20.62option_radio + 0 0 0 0 + 0 0 option_radio + 0 0 + 0 0 + 0 0

24,95

Excl. BTW: €20,62

Merk:
DGP Keramisch

Beschikbare opties:

Bestellen

Omschrijving

Deze DGP Keramische koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen (gas, electrisch, keramisch en halogeen koken) inclusief inductie. De pan heeft een royale wandhoogte van 5 cm. Hierdoor heeft u minder last van spatten. Uiteraard voldoet deze moderne pan aan de eisen van de hedendaagse consument. Hij heeft een frisse en moderne uitstraling en vanzelfsprekend hoeft u over de kwaliteit van deze keramische koekenpan geen twijfels te hebben. De keramische bodem van deze pan is van hoogstaande kwaliteit. De DGP Keramische koekenpan is verkrijgbaar in de maten 20, 24 en 28 cm en in de kleuren antraciet grijs met een witte coating,  lime groen met een witte coating en antraciet grijs met een zwarte coating. Voor een bewuste levensstijl en een gezonde kok is dit echt een aanrader!

U kunt los een bijpassend glazen deksel bestellen met of zonder metalen rand.

Voor uitgebreide productinformatie van de DGP keramische pannen kunt u klikken op Productinfo DGP keramisch.

 

 

 

 

 

 

Specificatie

Warmtebron
Geschikt voor inductie Deze koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen (gas, electrisch, keramisch en halogeen) inclusief inductie.
Fabricage
Gegoten, vormvaste bodem De bodem is gegoten aluminium en kan niet kromtrekken door deze manier van produceren.
Type coating
Keramische coating Deze Greblon coating is in 2011/2012 uitgeroepen tot beste keramische coating.
Warmtegeleiding
Geen hotspots in de bodem De warmtegeleiding van de pan is goed en gelijkmatig verdeeld over de gehele bodem.
Reiniging
Eenvoudig schoon te maken
Nieuwsbrief
* E-mail:
Naam:

Bent u het ook zo zat?!

U koopt een anti-aanbakpan en merkt al op korte termijn dat de pan niet aan uw wensen voldoet: hij trekt krom, de bodem laat los, de buitenkant brandt in etc. Kortom, niet wat u zich had voorgesteld bij aankoop. U zoekt gewoon een betaalbare pan die deze problemen niet kent en die ook nog eens lang meegaat. De Braet pannen kennen deze problemen niet! Daarnaast zijn onze DGP keramische pannen van uitstekende kwaliteit!

Productinfo Braet pannen

Productinfo DGP keramische pannen

Braet of Keramisch?

Lees hier klantbeoordelingen!

Contact

030 6300221
info@degroenepan.nl

Facebook