lupd_baseprice lupd_baseprice_old lupd_taxprice , . 2 37.50 30.99option_radio + 0 0 + 0 0 + 0 0 0 0

37,50

Excl. BTW: €30,99

Merk:
DGP Inductie

Beschikbare opties:

Bestellen

Omschrijving

Deze prachtige DGP koekenpan inductie is geschikt voor alle warmtebronnen (gas, electrisch,  keramisch en halogeen koken) inclusief inductie. De bodemdikte van de pan is 6 mm en hij heeft een royale wandhoogte van 5 cm. Deze inductie koekenpan is verkrijgbaar in de maten 20, 24, 28 en 32 cm doorsnede en is uitgevoerd in antraciet grijs met een zwarte coating. Dit geeft uw keuken een schitterende sjieke uitstraling. De gegoten full-contact bodem geeft een extreem snelle verhitting waardoor u vervolgens uw kookplaat op lagere stand kunt zetten (energiebesparend). De anti-aanbaklaag is op basis van graniet en andere minderalen is PFOA vrij en bevat dus geen schadelijke stoffen voor gezondheid en milieu.

Bijpassend glasdeksel is verkrijgbaar met of zonder metalen rand.

Specificatie

Warmtebron
Geschikt voor inductie Deze koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen (gas, electrisch, keramisch en halogeen) inclusief inductie.
Type coating
Ecobewuste anti-aanbak coating Bevat geen schadelijke stoffen voor gezondheid en milieu.
Warmtegeleiding
Full contact bodem De pan maakt op elk punt van de pan contact met de magnetische kookplaat. Pan is snel op temperatuur.
Zonder boter of olie bakken
Zonder olie of boter bakken De bodem heeft extreem goede glijeigenschappen.
Reiniging
Zeer eenvoudig schoon te maken Evt. met een tissue de etensresten uit de pan vegen en verder is afspoelen onder de hete kraan voldoende voor een brandschone pan!
Kan in de oven
Kan in de oven tot 180⁰ C
Handgreep
Soft-touch handgreep Licht fijn in de hand door de soft-touch handgreep.
Nieuwsbrief
* E-mail:
Naam:

Bent u het ook zo zat?!

U koopt een anti-aanbakpan en merkt al op korte termijn dat de pan niet aan uw wensen voldoet: hij trekt krom, de bodem laat los, de buitenkant brandt in etc. Kortom, niet wat u zich had voorgesteld bij aankoop. U zoekt gewoon een betaalbare pan die deze problemen niet kent en die ook nog eens lang meegaat. De Braet pannen kennen deze problemen niet! Daarnaast zijn onze DGP keramische pannen van uitstekende kwaliteit!

Productinfo Braet pannen

Productinfo DGP keramische pannen

Braet of Keramisch?

Lees hier klantbeoordelingen!

Contact

030 6300221
info@degroenepan.nl

Facebook